Espresso

Jura Impressa X9

Jura X9 är en automat för dig som ställer extremt höga krav på din espresso och latte.

Jura X9 är en helautomatisk espressomaskin som serverar en variation av kaffedrycker.
Den tydliga displayen med enkel grafik tar dig enkelt i genom de olika programmen.

Maskinen har två precisions kvarnar som är justerbara. Standard meny är Kaffe, Espresso, Cappuccino, Cafe Latte, Latte Macchiato, Macchiato och varm mjölk. Men dessa kan modifieras vid behov efter era önskemål.

Lämplig för kontor, restauranger & caféer,
fast-food etc. Tankvolym 5 liter men kan kopplas till vattenledning som tillval.

Coffee Queen Crema Digital 2 - Espresso - Latte

Crema Digital 2 - Take away är det självklara valet för dig som vill ha en bra, prisvärd espressostation till cafét, restaurangen eller kontoret. Perfekt för den som ställer stora krav på driftsäkerhet och möjligheten till stora volymer. Crema Digital 2 - Take away är en tvågrupps espressomaskin med automatisk vattenpåfyllning. Gör enkelt Latte, cappuccino, espresso, ja kort och gott allt en Barista kan. Inbyggd vattenpump och elektronisk koppdosering. 2 uttag för ånga varav ett med Turbo Creme-munstycke samt tevattenuttag. Utförande i polerad rostfri plåt. Inkl 1 koppställ och avkalkningsfilter.

Finns i 1-grupp, 2 grupp och 3-grupps utförande. Vi har även kvarnar, sumplådor och en mängd övriga tillbehör för ett komplett Barista café. Kontakta vår marknadsavdelning för komplett information, tillbehör eller utbildning.

Jura Impressa Z5 Crome

Helautomatisk espresso- och cappuccinomaskin med en integrerad kvarn. Lämplig för mindre restauranger, caféer, kontor, fast-food etc. Unik inställningsratt och cappuccinoskummare, vilket gör det enkelt att tillreda äkta kaffedrinkar på riktiga bönor och färsk mjölk. Vattentank på 2,8 liter. Bönbehållarens volym: 280gram. Sumplåda för ca 20 koppar. Lämplig för uttag upp till 50 mjölkbaserade produkter /dag. Koppställ finns som tillbehör.